miércoles, 4 de diciembre de 2013

Cupcakes de vainilla amb frosting de mascarpone i maduixa

Bon dia!
Avui us porto una recepta super bona i fàcil de fer. El cupcake és de vainilla súper senzill. He extret la recepta del cupcake del bloc Objectivo: cupcake perfecto, de l'Alma. Jo n'he fet la meitat i he decidit fer servir dos ous en comptes d'un. La veritat és que aquesta és una de les meves pàgines de referència, tot el que fa sempre funciona i està boníssim!!!


 Ingredients per 6-8 cupcakes: 
Per la massa:
62 grms. de mantega a temperatura ambient
100 grms. sucre normal
100 grms. de farina.
1 cullerada petita de llevat
2 ous
1 cullerada d’extracte de vainilla

Per a la crema de formatge:
40 grms. De mantega
40 grms. Sucre glas
160 grms. De mascarpone
1 cullerada de pasta de maduixa (ja sabeu, la podeu trobar a My lovely food)

Decoració:
Fondant blanc per fer els flocs de neu.
Tallador forma de flocs.
Purpurina perla.
  
Preparació:
1. Barregem la mantega i el sucre amb la batedora elèctrica.
2.Quan tenim una massa suau i homogènia i afegim els ous d'un en un.
3. A continuació i afegim els ingredients secs barrejats: farina i  lleva.
4. Per últim, afegim la pell de la llimona.
5. Emplenem les càpsules fins la meitat. Recordeu posar-los en un motlle dur perquè quedin més bonics. 
6. Posem al forn durant uns 14-15 minuts a 180-200 graus (si feu minicupacakes amb 8 minuts haurien d’estar de sobres). Recordeu comprovar sempre l'estat de cocció amb un ganivet o un punxo.
7. Quan esta, el deixem refredar i reservem.

  
Per fer la crema de formatge:
1. Batem la mantega i el sucre glas.
2. Quan tenim una pasta homogènia, afegim el formatge, que ha d’estar fred.
3. Afegim la pasta de maduixa.

Per fer la decoració:
1. Fem els flocs de neu i els deixem secar una mica.
2. Amb un pinzell gran (jo utilitzo una “brocha”  de posar coloret, nova!) empolsem una mica de purpurina perla per donar color.

  
Per muntar:
1. Posem la crema de formatge en una màniga pastissera amb una broqueta de boca llisa i ample.
2. Fem el dibuix que més ens agradi.
3. Quan ja ho tenim posem una mica de pasta de maduixa i a sobre el floc de neu per decorar i llestos!
  


Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario